Электронная библиотека
Найдено: 6222 ответа
Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер
Учебное пособие
Қостанай: М. Дулатов ат. ҚИнЭУ,; 2021; 83 с; .pdf; 832 МБ;
Аннотация: Бұл басылымда органолептикалық көрсеткіштердің негізгі ұғымдары берілген. Тағамдық өнімдердің дәмдік сапасын қарапайым жолмен анықтау мақсатындағы талдамадан өткізу тәртіптері, талаптары және ережелері берілген. 6В07202 – «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша жоғары оқу орындарының білім алушыларын даярлауға арналған.
ББК: 65.304.25я73
УДК: 641.1/.3(075.8)
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау
Учебное пособие
Қостанай: А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ; 2021; 109 с; .pdf; 1,27 МБ;
Аннотация: Оқу құралы техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу
орындарының студенттеріне өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және
сақтау пәні бойынша оқу сабақтарын өткізу барысында және өзіндік жұмысын
ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
УДК: 633.1
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер
Учебное пособие
Қостанай: М. Дулатов ат. ҚИнЭУ; 2021; 82 с; .pdf; 1,66 МБ;
Аннотация: Бұл басылымда органолептикалық көрсеткіштердің негізгі ұғымдары берілген. Тағамдық өнімдердің дәмдік сапасын қарапайым жолмен анықтау мақсатындағы талдамадан өткізу тәртіптері, талаптары және ережелері берілген. Сонымен қатар, өнімдердің сапасын сипаттайтын әрі белгілейтін басты көрсеткіштері көрсетілген. Оқу құралында өнім сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдері мен әдістеріне баса назар аударылған. Жоғары оқу орындарының аграрлы өндіріс пен тамақ өндіру технологиялары мамандықтары бойынша оқитын студенттерге, PhD-докторанттарға, магистранттарға, ет, сүт және басқа да тағамдық өндірістердің мамандарына және осы саладағы колледж бен кәсіптік лицейлердің оқушыларына да пайдалы болары анық.
ББК: 65.304.25я73
УДК: 641.1/.3(075.8)
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Қант және ұн кондитерлік өндірісі үшін шағын кәсіпорындар
Учебное пособие
Қостанай: «М. Дулатов атындағы Қостанай инженерлі-экономикалық университеті» ШК; 2022; 166 с; .pdf; 10,0 МБ;
Аннотация: Осы оқу құралы кондитерлік өнімдердің анықтамалары мен жіктелімдері беріледі,
олардың механикалық, реологиялық және басқа қасиеттері сипатталады, бұл олардың
өндірісінің ерекшелігін, сондай-ақ оларды өндіру технологиясын анықтайды.
Шағын кәсіпорындарда қант пен ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің әр түрлі
түрлерін өндірудің технологиялық схемалары келтірілген, оны оңтайлы ұйымдастыру
бойынша ұсыныстар берілген.
Шағын кәсіпорындарда қолдануға болатын нарықтағы қажетті технологиялық
жабдықтар сипатталған.
Оқу құралы жоғары оқу орындарының тағамдық технологиялық мамандықтарының
студенттеріне арналған.
Кондитерлік өнеркәсіп қызметкерлеріне және тиісті білім беру бағытындағы колледж
оқушыларына ұсынылуы мүмкін.
ISBN: 978-9965-851-78-0
ББК: 36.86
УДК: 664.6/.7
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Курс лекции «Стандартизация в пищевой промышленности»:
Костанай.: КИнЭУ; 2022; 72 с; .pdf; 1,17 МБ;
Аннотация: Учебное пособие «Курс лекций «Стандартизация в пищевой промышленности» предназначено для студентов ОП 6В07514 «Стандартизация и сертификация (по отраслям)». Курс «Стандартизация в пищевой промышленности» является компонентом для выбора профилирующих дисциплин, объемом 5 кредитов. В содержании учебного пособия подробно рассмотрено вопросы национальная система стандартизации, маркировка пищевой продукции, нормативные документы в пищевой промышленности, правила сертификации пищевых продуктов и продовольственного сырья и др.
ISBN: 978-9965-851-78-0
ББК: 65.305.735
УДК: 664.006
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Специальность:
Стандартизация и сертификация (по отраслям)
Алкоголь және алкогольсіз өнімдерін өндіру технологиясы
Учебное пособие
Қостанай: «М. Дулатов атындағы Қостанай инженерлі-экономикалық университеті» ШК; 2022; 84 с; .pdf; 1,43 МБ;
Аннотация: Осы оқу құралы алкоголь және алкогольсіз өнімдердің анықтамалары мен жіктелімдері беріледі, олардың механикалық және басқа қасиеттері сипатталады, бұл олардың өндірісінің ерекшелігін, сондай-ақ оларды өндіру технологиясын анықтайды.
Кәсіпорындарда алкоголь және алкогольсіз өнімдердің әр түрлі түрлерін өндірудің технологиялық схемалары келтірілген, оны оңтайлы ұйымдастыру бойынша ұсыныстар берілген.
Оқу құралы курстық және дипломдық жобаларды орындау кезінде, диплом алдындағы практикадан өту кезінде оқу процесіне әдістемелік көмек көрсете алады, сонымен қатар ұқсас, техникалық және байланысты мамандықтардың студенттеріне, оқытушыларға, тағамдық технологиялық қолданатын кәсіпорындар, ұйымдар мен мекемелердің мамандарына пайдалы болуы мүмкін.
Алкоголь және алкогольсіз өнеркәсіп қызметкерлеріне және тиісті білім беру бағытындағы колледж оқушыларына ұсынылуы мүмкін.
ISBN: 978-9965-851-78-2
ББК: 36.8
УДК: 663.1/4
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
АГРОӨНЕРКӘСІПТІК КЕШЕННІҢ НЕГІЗДЕРІ
Учебное пособие
Қостанай: «М.Дулатов атындағы Қостанай инженерлік-экономикалық университеті» ММ; 2022; .pdf; 1,55 МБ;
Аннотация: Бұл оқулықта агроөнеркәсіп кешенін дамытудың заңдылықтары, тұжырымдамалары, негіздері толық берілген. Агроөнеркәсіптік кешеннің әр түрлі қорларын пайдаланудың тиімділігіне есеп айырысулар және т.б. Ауыл шаруашылығы шикізаты мен дайын өнімді өткізу, өткізу және сақтау, баға, баға, пайда, ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдеу кезіндегі сатып алу, мал шаруашылығының жалпы мәселелері, жем-шөп дайындау, еңбек шығындарын есептеу,
Оқу құралы ауылшаруашылық, технологиялық және экономикалық салалардағы студенттерді жоғары кәсіптік және ТПК жүйесінде оқуға дайындауға, курстық және дипломдық жұмыстарды жазуға дайындау үшін қажет.
ISBN: 978-9965-851-78-2
ББК: 65.9
УДК: 338.43
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Өсімдіктерді кешенді қорғау
Қостанай: ҚИнЕУ; 2022; 75 с; .pdf; 768КБ;
Аннотация: Оқу құралында дәріс конспектілері, емтиханға арналған тест сұрақтары, практикалық жұмыс жоспары, зертханалық жұмыс жоспары, сонымен қатар СӨЖ және ОБСӨЖ тапсырмалары бар.
ОБ 6В08127» – Агрономия студенттеріне арналған.
ББК: 42.1
УДК: 633/635:58
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Специальные технологии перерабатывающих производств
Учебное пособие
Костанай.: КИнЭУ; 2022; 163 с; .pdf; 4,42 МБ;
Аннотация: Учебное пособие «Специальные технологии перерабатывающих производств»» предназначено для студентов ОП 6В07213 «Технология перерабатывающих производств», обучающихся по траекториям «Технология приемки и хранения» и «Технология кондитерских изделий». Курс «Специальные технологии перерабатывающих производств» является компонентом для выбора профилирующих дисциплин, объемом 5 кредитов. Данное пособие разработано в соответствии современными знаниями в технологии перерабатывающих производств. Учебное пособие полезно при выполнении курсовых работ (проектов).
ISBN: 978-9965-851-78-0
ББК: 28.0 я 73
УДК: 57:581
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Специальность:
Технология перерабатывающих производств (по отраслям)
Модуль Основы профессиональных знаний
Курс лекций
КИнЭУ им. М. Дулатова; 2022; 29 с;
Аннотация: Рынок земли и земельных ресурсов в сельском хозяйстве
Эффективность использования земли
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Специальность:
Технология перерабатывающих производств (по отраслям)
КУРС ЛЕКЦИИ «КАТАЛОГИЗАЦИЯ ДОКУМЕНТОВ ПО СТАНДАРТИЗАЦИИ
Учебное пособие
КИнЭУ им. М. Дулатова; 2022; 78 с; .pdf; 2,47 МБ;
Аннотация: Учебное пособие «Курс лекции «Каталогизации документов по стандартизации» разработан для подготовки обучающихся по направлению стандартизация, сертификация и метрология, в системе высшего профессионального обучения. В содержании учебного пособия расскрыта основная программа по одноименной дисциплине, такие как система каталогизации документов по стандартизации, размещение информации о документах по стандартизации (за исключением военных национальных стандартов, стандартов организаций), осуществление обязательного опубликования на интернет-ресурсе национального органа по стандартизации и в ежемесячных и ежегодных информационных указателях стандартов.
ISBN: 978-9965-851-78-2
УДК: 002.52;(083.74)
Кафедра:
Кафедра стандартизации и пищевых технологий
Специальность:
Стандартизация и сертификация (по отраслям)
Для выбора сортировки данных, вы можете выбрать не более двух полей! По необходимости, можно сбросить сортировку